ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Nieuws

Aan tafel bij Gilbert

door Gilbert | sep 21, 2018 | landverhuizers, multicultureel,

In 2019 wil de stichting Gilbertjaar – bijvoorbeeld tijdens het Zomerfestival –  de bourgondische maaltijd ‘Aan tafel bij Gilbert’ organiseren. In samenwerking met de Veense horeca verzorgt de werkgroep Binnenstad de langste ‘Gilbert dis’ van Nederland. Die gezamenlijke, feestelijke maaltijd kan gekoppeld worden aan bijvoorbeeld het Amateurkunstfestival.

Bij Gilbert aan de dis ontstaan nieuwe contacten tussen mensen van binnen en buiten Veenendaal. In bourgondische sferen voeren mensen met verschillende achtergronden de mooiste gesprekken. De maaltijd zelf word een culinaire, multiculturele verrassing.

Vrolijke ode
‘Aan tafel bij Gilbert’ is een vrolijke ode aan de diversiteit van Veenendaal en geeft de Veenendaalse horeca en binnenstad een impuls. Ondernemers uit de binnenstad zorgen samen voor de organisatie van de maaltijd. Het evenement trekt veel bezoekers die aanschuiven om te genieten van de gastvrijheid van de binnenstad. Samen de maaltijd gebruiken verbindt. Aan tafel wordt geproefd van heerlijk eten én van elkaars cultuur, overtuiging en achtergrond.

Meedenken
Ondernemers die willen aanschuiven bij dit project, kunnen contact opnemen met Luc Kouwenhoven van de stichting Gilbertjaar. Stuur daarvoor een mail naar info@Gilbertjaar2019.nl.