ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Nieuws

Bredere verbinding Veenendaal – Antwerpen

door Gilbert | jan 18, 2019

De verbinding met Antwerpen wordt al volop opgezocht. Naast ScootMobielClub Veenendaal gaat ook jeu de boules vereniging Les Sabots op reis naar Antwerpen. De Antwerpse vereniging ’t Fortje brengt in september een bezoek aan Veenendaal. Een mooie manier voor onze zuiderburen om Veenendaal te leren kennen.

Toen vorig jaar het idee werd geopperd om een Gilbertjaar met Antwerpen te organiseren zeiden Hans van der Zwaan en Wim Veenendaal (bestuur jeu de boules vereniging Les Sabots in Veenendaal) direct: “hier gaan wij aan meedoen met Les Sabots, op naar Antwerpen!”

Vervolgens hebben de heren contact gehad met een Antwerpse jeu de boules vereniging en deze vereniging, genaamd ’t Fortje stond direct zeer positief tegenover een uitwisselingsweekend met onze jeu de boules vereniging.

Afgelopen woensdag zijn Hans, Wim en Peter op bezoek geweest bij de Antwerpse vereniging en is er afgesproken dat vereniging Les Sabots met 22 personen van 12 t/m 14 april naar Antwerpen gaat. Er is een mooi programma opgezet. Naast een geweldige Breugel avond gaat de vereniging uiteraard jeu de boulen met de leden van ’t Fortje. Daarnaast wordt de Brouwerij Het Pakhuis op de Vlaamse Kaai bezocht en krijgt de vereniging o.a. een Gilbert van Schoonbeke themawandeling door het hart van Antwerpen aangeboden.

De vereniging kijkt erg uit naar het bezoek van Antwerpen. Half september zal de Antwerpse vereniging Veenendaal bezoeken. Uiteraard zal hier ook een leuk programma voor georganiseerd worden. Een onderdeel van dit programma zal dan waarschijnlijk een bezoek aan Museum Veenendaal zijn. En uiteraard zal er ook een jeu de boules toernooi met de zuiderburen worden georganiseerd.

Mochten er nog ideeën zijn voor de leden van ’t Fortje dan hoort het bestuur van Les Sabots dit graag!