ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Nieuws

De burgemeester stopt, leve de burgemeester!

door Gilbert | jan 09, 2019

10 januari 2019: het moment van overdracht van de ambtsketen door waarnemend burgemeester Piet Zoon aan zijn opvolger Gert-Jan Kats. Ook voor de stichting Gilbert van Schoonbeke een markeerpunt.

Piet Zoon
In zijn functie als burgemeester van Veenendaal heeft Piet Zoon naast allerlei andere activiteiten zich ook actief ingezet als een energieke, enthousiaste ambassadeur van Gilbert. Met verve heeft hij het idee om hiermee Veenendaal te versterken gepromoot en tot de dag van vandaag zet hij zich in voor het Gilbertjaar.

Gert-Jan Kats
Het bestuur van de stichting Gilbert van Schoonbeke Veenendaal vertrouwt erop, dat de samenwerking met de opvolger van Piet Zoon minstens zo constructief zal zijn. We verheugen ons op een vruchtbare uitwisseling van ideeën, het aanpakken van praktische afspraken en gezamenlijke inzet om Veenendaal op de kaart te (blijven) zetten als een aantrekkelijke plaats om te wonen, te werken en te verblijven.

Niet uit het hart
Bij de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Veenendaal sprak Piet Zoon uit, dat hij zijn opvolger niet voor de voeten wil lopen: “de koning is dood, leve de koning”. Dat is te prijzen, maar wagen we ook te nuanceren. Want we weten dat Piet Zoon een Gilbert ambassadeur is voor het leven en voor ons geldt: “wel uit het oog, maar niet uit het hart”.

We wensen Gert-Jan Kats veel succes in zijn nieuwe rol. Samen maken we er een prachtig Gilbertjaar van!