ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Nieuws

Eet je mee

door Gilbert | dec 13, 2018

Veel Veenendalers voelen zich eenzaam. De Gilbert-vrijwilligerswerkgroep “Eet-je-mee” wil zich inzetten om daar in 2019 iets extra’s aan te doen.

Sponsoringsactie als onderdeel van ‘Gilbert Geeft’

Op Eerste Paasdag willen de vrijwilligers van ‘Eet-je-mee’-een GilbertPaasbrunch houden voor kansarmen en eenzame mensen in Veenendaal. De benodigdheden hiervoor zijn simpel: lekker brood en beleg, goeie koffie of thee, een (paas)eitje, fruit en de nodige handen die hieraan mee willen werken, kortom, alles wat nodig is voor een geslaagde brunch. De ‘Eet-je-mee-groep’ vraagt dus boodschappen van sponsoren.

Omdat het zoeken naar echt eenzame mensen lastig is, weet de werkgroep nog niet wat de opkomst zal zijn. Het streven is naar minimaal 100 deelnemers. Ze zoeken dus bedrijven die de boodschappen kunnen leveren. Echter, als u geen bakker, supermarkt of slager bent, kunt u ook een bijdrage in de vorm van een donatie geven om het boodschappenlijstje af te werken. Een aparte website wordt hiervoor gebouwd.

Belangrijk is te weten dat het geld 100% gebruikt wordt voor het Eet-je-mee-evenement. Heeft een bedrijf een donatie gedaan wat meer is dan de financiering van bijvoorbeeld 100 croissantjes? Top, dan komt dat in de kas om meer Eet-je-mee avonden te mogelijk te maken. Als dank wordt het bedrijf –indien gewenst- op verschillende media-kanalen vermeld.