ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Programma

25
mei

Locatie's
Rembrandt College

15e Heuvelrug Wandeltocht

door Gilbert | feb 05, 2019 | wandeltocht,

Bossen, heide en vergezichten. Heuvels en kastelen. En dat allemaal in onze eigen ‘achtertuin’. Wie meedoet aan de Heuvelrug Wandeltocht op zaterdag 25 mei, ervaart hoe mooi de omgeving van Veenendaal is. De Heuvelrug Wandeltocht staat deze keer in het teken van het Gilbertjaar.

Het uitzicht op de Vallei, de bossen van Prattenburg, natuurgebied de Hel, het landschap rond Veenendaal laat talloze sporen zien uit de tijd van Gilbert van Schoonbeke en turfwinning in de zestiende eeuw. De wandeltocht voert vanuit Veenendaal langs deze hoogtepunten en brengt zo de geschiedenis tot leven. Acteurs van lokale toneelverenigingen helpen daarbij een handje, dus wie weet kom je Gilbert ook nog tegen!

De Heuvelrug Wandeltocht wordt dit jaar voor de vijftiende keer gehouden. Jong en oud, genieten van de omgeving of flink kilometers maken, de tocht is er voor alle wandelaars. Er kan gestart worden op de afstanden 10, 15, 25, 40 of 50 kilometer. Start en finish is bij het Rembrandt College en na afloop is er een medaille verkrijgbaar. Deelname kost 7,50 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar lopen gratis mee. De opbrengst van de wandeltocht is bestemd voor een goed doel. Net als voorgaande jaren is de organisatie van de Heuvelrug Wandeltocht in handen van Rotaryclub Veenendaal Regio.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.heuvelrugwandeltocht.nl

Rembrandt College

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties