ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Programma

06
september
09:00 22:30

Locatie's

Gilbert aan zee

door Gilbert | apr 12, 2019

Op vrijdag 6 september 2019 wordt de vierde editie gehouden van Veenendaal/Gilbert aan Zee op het Stadsstand in het centrum van Veenendaal. Opzet wordt in grote lijnen gelijk aan de succesvolle eerdere edities van 2016, 2017 en 2018.

150 ouderen in onze Veenendaalse samenleving herbeleven een onbekommerd en vrolijk dagje aan zee. In het stadscentrum van Veenendaal wordt een strandbad aangelegd. Deelnemers kunnen op heerlijke zitjes al pootje badend genieten van het strand en de zee.

Gilbert houdt wel van lekker pootje baden, maar een hele dag stilzitten is natuurlijk niets voor hem. Gilbert heeft daarom een Tai Chi bewegingsleraar uitgenodigd! De leraar laat de groep strandgenieters actief bewegen, en samen maken we er een dag vol plezier van.

In 2016 vond “Veenendaal aan Zee” voor het eerst plaats op een tropische zomerse dag. Met behulp van de nodige leden van de Rotaryclub, de plaatselijke Rotaract én een aantal spontane vrijwilligers hebben alleenstaande ouderen een onvergetelijke middag beleefd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organisatie: Rotaryclub Veenendaal / Rotaract Veenendaal i.s.m. Stichting Goed voor Elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties