ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Programma

28
juni
-
05
juli

Locatie's

Turfvaart Gilbert Mozaïek Portret

door Gilbert | jun 26, 2019

Na een feestelijke onthulling in de hal van de Cultuurfabriek begin april dit jaar; een passend museaal verblijf in Museum Veenendaal de maanden erop; een prachtige plek op het podium van Theater Lampegiet tijdens de culturele avonden van Gilbert on tour in juni; is het nu tijd voor een nieuw logeeradres voor het kleurrijke Gilbert Mozaïek Portret van 3 bij 2 meter.

Vrijdag 28 juni wordt het Gilbert Mozaïek Portret verscheept naar Antwerpen op de Stevenaak ‘Helena’ om daar aan wal te gaan voor zijn nieuwe logeeradres voor de zomer.

Het project Gilbert Mozaïek Portret is een initiatief van Zelfkleuren.nl voor het Gilbertjaar 2019 en een samenwerking met de basisscholen in Veenendaal. Als je inzoomt op het meest kleurrijke portret van Gilbert, neem je een stukje geschiedenis van Veenendaal waar. Je ziet de bijzondere gekleurde heel kleine meesterwerkjes die bijna 2500 leerlingen voor dit project gekleurd hebben.

Lees meer over de totstandkoming van dit unieke werk en deze historische turfvaart met De Klassieke Rederij op zelfkleuren.nl of onze social media Facebook of Instagram en volg het avontuur van Gilbert als hij op 5 juli in Antwerpen aan wal gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties