ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Programma

18
juni
-
21
juni

Locatie's
Theater De Lampegiet

Expositie Gilbert Mozaïek Portret

door Gilbert | jun 17, 2019

Het project Gilbert Mozaïek Portret is een initiatief van Zelfkleuren.nl voor het Gilbertjaar 2019 en een samenwerking met de basisscholen in Veenendaal. Als je inzoomt op het meest kleurrijke portret van Gilbert, neem je een stukje geschiedenis van Veenendaal waar. Je ziet de bijzondere gekleurde heel kleine meesterwerkjes die bijna 2500 leerlingen voor dit project gekleurd hebben.

Deze week wordt het Gilbert Mozaïek Portret voor iedereen gratis tentoongesteld bij het podium van Theater De Lampegiet tijdens Gilbert on tour, een serie culturele theateravonden. Elke avond 19.00 uur start in het theater. Na tussenstops in de Oude Kerk, Cultuurfabriek en Gemeentehuis verzorgen scholieren steeds ter afsluiting in de Lampegiet een feestelijke show. Een mooie gelegenheid om te kijken naar de meest kleurrijke Gilbert!

Op de speciale Gilbert pagina op zelfkleuren.nl of onze social media Facebook of Instagram kunt u het project volgen welke reis Gilbert gaat maken na zijn verblijf in Theater De Lampegiet. Na deze expositie zal het portret nog meer verrassende locaties aandoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties