ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Programma

18
juni
-
21
juni
19:00 22:00

Locatie's
Centrum Veenendaal

Gilbert on Tour

door Gilbert | feb 11, 2019

Een route door Veenendaal waarin het publiek van locatie naar locatie loopt en op elke plek wordt getrakteerd op een creatieve verrassing. Gilbert on tour wordt gemaakt door alle Veenendaalse clubs en verenigingen die op dit moment druk bezig zijn met het voorbereiden voor een echte Veense theateravond vol muziek, dans, toneel en alle andere kunstvormen.

Het publiek loopt samen van locatie om vervolgens de afsluitende scene in de Lampegiet te bewonderen. Onderweg worden er op verschillende locaties (gemeentehuis, cultuurfabriek en de oude kerk) mooie scènes laten zien.

Een prachtige culturele avond voor en door Veenendaal met als hoofdonderwerp: Wie is Gilbert?

Wil jij Veenendaal eens op een andere manier bekijken en mee ontdekken over Gilbert van Schoonbeke? Kom dan op 18, 19, 20 of 21 juni naar Gilbert on tour!

De tussenacts vinden plaats in de ‘loop’ van de ene naar de andere locatie en duren maximaal 3 minuten. De locaties zijn o.a.

Locatie Soort act Thema
Foyer Lampegiet Lichte muziek kleurrijke schilderijen N.v.t.
Oude Kerk Koormuziek |Foto-expositie (zwart wit) Heden & Verleden
Cultuurfabriek Spoken word/toneel/dans (klassiek) Buiten kaders
Gemeentehuis Dans en acrobatiek Samen Sterk
Lampegiet – Grote Zaal Theater / Musical / scholen Eigenwijs

Iedere avond van 19.00 tot 22.00 uur is het mogelijk de acts op de vier locaties bij te wonen. Op elke locatie start een route om 19.00 uur en een route om 19.20 uur. Op elke locatie wordt er iedere 20 minuten een act uitgevoerd. Elke act duurt 15 minuten. Daarna een transitie van 5 minuten. Om 21.40, na de laatste voorstelling van de route die om 19.20 uur is gestart, is er op alle vier de locaties nog een laatste extra voorstelling voor mensen die langer gepauzeerd hebben of te laat bij een act aanwezig waren.
Iedere avond worden er zodoende op de vier locaties 9 voorstellingen gegeven. Je hebt steeds 25 minuten om naar de volgende locatie te wandelen.  Het is voor de beleving van de route onbelangrijk op welk van de vier locaties begonnen wordt.

Houd deze website in de gaten voor meer informatie over het programma en tickets.

Een ticket geeft zekerheid op een plaats bij alle voorstellingen op de route vanaf de gekozen startlocatie. De reserveringen voorkomen dat iedereen op dezelfde locatie wil starten en dat andere locaties leeg blijven.

Bij het theater kunnen meer mensen de voorstelling bijwonen (welke de route niet in zijn geheel volgen). Ook hierbij geldt dat ticketholders voorrang hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties