ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Programma

18
juni
-
21
juni
19:00 22:00

Locatie's
Centrum Veenendaal

Uitvoering Community Art Project

door Gilbert | feb 11, 2019

Gedurende 4 avonden in juni 2019 van 18 t/m 21 juni  wordt het Community Art Project opgevoerd. Per avond gaan 8 groepen bezoekers langs verschillende acts die zich afspelen in het centrum van Veenendaal, langs een vooraf gemarkeerde route. De route is duidelijk zichtbaar gemaakt door middel van ‘totems’. Tijdens de route worden mensen meegenomen in het ‘DNA’ van Gilbert.

De tussenacts vinden plaats in de ‘loop’ van de ene naar de andere locatie en duren maximaal 3 minuten. De locaties zijn o.a.:

  1. Park tussen Lampegiet en Oude Kerk
  2. Hoofdstraat, Onder de Van Kreelpoort
  3. Aan de Brouwersgracht + kunst in de Brouwersgracht (CSV)
  4. Bij de Horeca aan de Sandbrinkstraat

Iedere avond van 19.00 tot 22.00 uur is het mogelijk de acts op de vier locaties bij te wonen. Op elke locatie start een route om 19.00 uur en een route om 19.20 uur. Op elke locatie wordt er iedere 20 minuten een act uitgevoerd. Elke act duurt 15 minuten. Daarna een transitie van 5 minuten. Om 21.40, na de laatste voorstelling van de route die om 19.20 uur is gestart, is er op alle vier de locaties nog een laatste extra voorstelling voor mensen die langer gepauzeerd hebben of te laat bij een act aanwezig waren.
Iedere avond worden er zodoende op de vier locaties 9 voorstellingen gegeven. Je hebt steeds 25 minuten om naar de volgende locatie te wandelen.  Het is voor de beleving van de route onbelangrijk op welk van de vier locaties begonnen wordt.

Houd deze website in de gaten voor meer informatie over het programma en tickets.

Een ticket geeft zekerheid op een plaats bij alle voorstellingen op de route vanaf de gekozen startlocatie. De reserveringen voorkomen dat iedereen op dezelfde locatie wil starten en dat andere locaties leeg blijven.

Bij het theater kunnen meer mensen de voorstelling bijwonen (welke de route niet in zijn geheel volgen). Ook hierbij geldt dat ticketholders voorrang hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties