ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Programma

03
juli
15:00 17:00

Locatie's
Jan Roeckplantsoen

Week van de Landverhuizers – Pop-up buurtmuseum

door Gilbert | feb 05, 2019

Zoveel Veenendalers, zoveel verhalen én zoveel bijzondere spullen! Op woensdag 3 juli, de dag dat het plein aan het Jan Roeckplantsoen omgedoopt zal worden tot Gilbertplein, verrijst op deze plek een heus Buurtmuseum! Een pop-up museum in samenwerking met Museum Veenendaal en Beeldend Veenendaal, gevuld met stukken aangedragen door Veenendalers zelf. Uiteraard wordt de middag omlijst met muziek en zijn er speciale workshops en activiteiten voor kinderen. Kom ook een kijkje nemen bij deze bijzondere tentoonstelling en beleef de feestelijke opening van het Gilbertplein! Toegang gratis.

Heb jij iets bijzonders tentoon te stellen? Een bijzondere stoel met een verhaal? Een wandkleed, een vaas of misschien wel iets heel anders? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier.

Inschrijven activiteiten Week van de Landverhuizers

Wil jij tijdens de Week van de Landverhuizers deelnemen aan één of meerdere gratis activiteiten? Meld je dan aan via dit formulier. Je kunt kiezen uit de Modeshow tijdens de opening op 30 juni, Heel Veenendaal Bakt op 2 juli, Het Buurtmuseum op 3 juli en de film Sterke Vrouwen op 3 juli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties