ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Nieuws

Genomineerden Business Event Veenendaal 2019

door Gilbert | nov 08, 2019

Op maandag 16 december vindt het vernieuwde Business Event Veenendaal plaats in Theater Lampegiet, dit jaar in combinatie met het 25-jarig jubileumfeest van de BOV. De Jury heeft bekendgemaakt welke prachtige bedrijven dit jaar genomineerd zijn.

In de categorie Jonge ondernemer/onderneming komen Shoelia, Suntech Energy en de Zoutkamer dit jaar op het podium. In de categorie MKB/Detailhandel zijn dat de Dutch Boosting Group, VST en de Bombardon en bij GrootZakelijk zullen G. van Harten, Pokon Naturado en Frank van Woerden strijden om de titel Ondernemer van het Jaar.

Tijdens het eerste deel van de avond zal cabaretier Pieter Jouke met vaart en humor de bekendmaking van de winnaars per categorie presenteren, die alle drie een speciaal voor dit evenement gemaakt beeldje krijgen van de Veenendaalse kunstenares Linette Dijk. Er is nog een vierde prijs te winnen: de Rabo Publieksprijs. Het stemmen voor de Rabo Publieksprijs gebeurt voor het eerst online en voorafgaand aan het evenement. Tot 15 december 22.00 uur kan iedereen eenmalig via de website businesseventveenendaal.nl zijn of haar stem uitbrengen en per categorie een winnaar kiezen.

Het tweede deel van de avond zal in het teken staan van 25 jaar BOV en dat begint met een exclusief optreden van Karin Bloemen. Aansluitend wordt er in de foyer doorgefeest met live muziek van Paul Backbier en de nodige hapjes en drankjes. Het Business Event Veenendaal wordt mogelijk gemaakt door een grote groep enthousiaste en betrokken sponsoren. Alle informatie is te vinden op www.busineseventveenendaal.nl

Op de foto: Alle Genomineerden met op de achterste rij links vertegenwoordigers van de vier hoofdsponsors: gemeente Veenendaal, BOV, Rabobank Vallei en Rijn en Olenz Notarissen. Foto: Annemarie Bakker Fotografie.