ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Nieuws

Gilbert Café 20 september

door Gilbert | sep 07, 2018 | 20 september, csv, gilbert café,

Op de Derde Donderdag van de maand september, die valt in september op de 20e, houdt de stichting Gilbert van Schoonbeke Veenendaal het tweede officiële Gilbert Café. U bent van harte uitgenodigd om ook naar deze bijeenkomst te komen. We zullen het samen hebben over de goede voornemens voor 2019 en de stappen daar naartoe.

In augustus werd er ook een Gilbert Café georganiseerd. Joost van Schuppen vertelde toen tijdens het Gilbert Journaal over de wandeltocht die hij tussen Veenendaal en Antwerpen heeft uitgezet en Nadia nodigde de aanwezigen uit om mee te denken over de week van de landverhuizers. Marcel vertelde enthousiast over een van de ‘premium’ projecten: Rederij van Schoonbekel, een historische turfvaart van Veenendaal naar Antwerpen met zo historisch mogelijke vaartuigen, langs een zo historisch mogelijke route.

Plan de Campagne
Saskia Koppert, voorzitter van de stichting Gilbert van Schoonbeke, overhandigde het eerste exemplaar van Gilberts Plan de Campagne aan burgemeester Piet Zoon. Daarna kregen ook alle andere aanwezigen een exemplaar van het boekje vol informatie en een beschrijving van een tiental grote projecten.

Muziek!
Tijdens het informele gedeelte van de augustus editie van het Gilbert Café klonk op de achtergrond muziek van de Spotify Playlist Gilbert. Op die afspeellijst niet alleen muziek van verschillende ‘Gilberts’, maar ook van de oer-Veense artiesten Stef Bos, André Heuvelman en Lukas van Roekel.

Aanmelden
Heeft u het vorige Gilbert Café gemist? Geen probleem! Op donderdag 20 september bij CSV Het Perron, Sportlaan 11-13 Veenendaal houden we er weer eentje. We starten om 20.00 uur en om 20.19 uur exact begint het Gilbert Journaal Extra. We vinden het fijn om te weten als u van de partij bent. Direct aanmelden kan via www.gilbertcafe.nl. Alvast bedankt daarvoor en graag tot ziens op 20 september.

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze uitnodiging? Mail of bel Roeland Tameling: info@gilbertjaar2019.nl of 06-17453490 (ook buiten kantooruren).