ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Nieuws

Gilbert Café – uitreiking Plan de Campagne

door Gilbert | jul 20, 2018 | gilbert café, spectrum,

Op de Derde Donderdag van de maand augustus, middenin het Zomerfestival van Winkelstad Veenendaal, organiseert de stichting Gilbert van Schoonbeke Veenendaal het eerste officiële Gilbert Café. Tijdens deze informele bijeenkomst zal voorzitter Saskia Koppert het eerste exemplaar van Gilbert’s Plan de Campagne overhandigen aan burgemeester Piet Zoon.

U bent van harte uitgenodigd om ook naar deze bijeenkomst te komen. U krijgt niet alleen het tweede (of derde, of vierde…) exemplaar van het Plan de Campagne, maar ook de gelegenheid om met elkaar verder te spreken over de goede voornemens voor 2019 en de stappen daar naartoe.

Kortom: van harte welkom bij het Gilbert Café op donderdag 16 augustus in Spectrum Veenendaal, Kees Stipplein 72. We starten om 20.00 uur en om 20.19 uur exact begint het Gilbert Journaal Extra.

We vinden het fijn om te weten als u van de partij bent. Direct aanmelden kan via www.gilbertcafe.nl. Alvast bedankt daarvoor en graag tot ziens op 16 augustus.

Heeft u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze uitnodiging? Mail of bel Roeland Tameling: gilbertjaar@cityresult.nl of 06-17453490 (ook buiten kantooruren).