ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Nieuws

Gilbert krijgt Google Adwords

door Gilbert | sep 07, 2018 | adwords, google,

Google geeft € 120.000 aan Adwords cadeau voor evenementen tijdens Gilbertjaar. Alle evenementen die ter gelegenheid van het Gilbertjaar 2019 in Veenendaal worden georganiseerd krijgen in 2019 extra promotie. Op verzoek van de stichting Gilbert van Schoonbeke Veenendaal stelt Google namelijk iedere maand € 10.000,- aan Google Adwords beschikbaar. Daarmee komen Gilbert evenementen bovenaan bij zoekopdrachten in Google.

Google Ad Grants
De stichting Gilbert van Schoonbeke Veenendaal heeft een verzoek om ondersteuning bij het Google For Non-Profits programma gedaan. Deze aanvraag is toegekend. Het Gilbertjaar 2019 komt hierdoor ook in aanmerking voor € 10.000,- aan Google advertenties per maand. Zo kunnen activiteiten makkelijker worden gevonden wanneer mensen op Google zoeken naar relevante trefwoorden. Op jaarbasis vertegenwoordigt dit een waarde van € 120.000,- voor evenementen die tijdens het Gilbertjaar worden georganiseerd.

Evenementenpromotie
De initiatiefnemers van het Gilbertjaar in Veenendaal nodigen alle mensen met relevante plannen voor 2019 uit om zich te melden via www.gilbertjaar2019.nl. Zo komen ze in aanmerking voor gratis Google Adwords ondersteuning via de stichting Gilbert van Schoonbeke en kunnen ze meeliften op de Gilbertjaar campagnes. Binnenkort komt hiervoor een virtuele gereedschapskist op de website beschikbaar.