ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Nieuws

Het DNA van ondernemend Veenendaal

door Gilbert | okt 09, 2018 | duurzame versterking, ondernemend veenendaal, verbinding,

We gaan de ondernemende mentaliteit van Veenendaal en de sterke eigenschappen van haar ondernemers op een bijzondere manier uitdragen. In nauwe samenwerking met Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV), één van de grootste plaatselijke ondernemersverenigingen van Nederland, laten we in 2019 elke week een ondernemer aan het woord. Die ondernemer gaat als ‘Gilbert’ op de foto en vertelt wat zijn of haar overeenkomsten met Gilbert van Schoonbeke zijn.

We willen het karakter en de pluspunten van Veenendaal en de Veense daadkracht laten zien. Geschiedenis en modern ondernemen hebben meer raakvlakken dan je zou denken. Zakendoen met Veenendaalse bedrijven biedt economische kansen, zowel aan de eigen inwoners en bestaande relaties van ondernemers als aan nieuwe klanten en ondernemers die overwegen te verhuizen naar en/of te investeren in de gemeente.

We delen elke week een ondernemersprofiel via bijvoorbeeld de Rijnpost, op www.boveenendaal.nl en via sociale media. We overhandigen de bundel verhalen en foto’s tijdens een evenement aan de nieuwe Commissaris van de Koning en andere hoogwaardigheidsbekleders (FoodValley). We zoeken intensieve samenwerking met de BOV: uitwisselingen met zakenleven uit Antwerpen, netwerkborrels en bedrijfsbezoeken.

En na afloop zeggen we:
– We bundelden 52 ondernemersprofielen en lieten daarmee een tijdloos document na.
– De zakelijke uitwisselingen leverden de Veense ondernemers nieuwe contacten en mogelijkheden op.

Projectleider is René van Holsteijn. Hij werkt hiervoor samen met de werkgroep Communicatie Taskforce Ondernemend Veenendaal en de brandmanager Veenendaal.