ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Nieuws

Jullie product onder de aandacht in Dordrecht en Antwerpen

door Gilbert | apr 26, 2019

Van de bemanning van Rederij van Schoonbeke hebben we de vraag gekregen of we, in het kader van de Turfvaart naar Antwerpen, producten van jullie ondernemingen aan boord willen brengen. De reis gaat naar België via Wijk bij Duurstede, Vreeswijk, Schoonhoven, Dordrecht, Willemstad, Bruinisse en Yerseke. In een of meerdere aanlegplaatsen kan de bemanning de producten uitdelen of verkopen aan de bevolking die de stevenaak ‘Helena’ komt bekijken. Ook promotiemateriaal mag mee. Hoogtepunten in de route zijn natuurlijk de bestemmingen Dordrecht en Antwerpen, waar we extra feestelijk worden onthaald.

Bedrijven uit Veenendaal mogen dus hun product/dienst promoten door het meegeven van een (replica) van hun product/dienst. Dat mag van alles zijn: het echte product, een replica, een gadget of een object met logo. Daarnaast krijgen zij exposure op het schip in de vorm van een spandoek. Zij hoeven alleen logo aan te leveren, wij maken en betalen het spandoek.

Deelnemers zijn tevens genodigden bij de afvaart bij Mucha, waar hun product te scheep gaat. Totale kosten voor het bedrijf: € 500,–.

Willen jullie dit initiatief steunen en tegelijkertijd jullie producten in Nederland Belgie (laten) promoten? Neem dan contact op via info@gilbertjaar2019.nl of bel Roeland Tameling via 06-17453490, zodat hij het aan de schipper kan doorgeven.