ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Nieuws

Uitnodiging start Week van de Landverhuizers

door Gilbert | jan 14, 2019

Er is hard gewerkt aan de programmering van de ‘Week van de Landverhuizers 2019’. Wellicht ben je bij de startbijeenkomst geweest op 28 augustus 2018 en is een van je ideeën opgenomen in de programmering. Inmiddels is er helderheid over de opzet en zijn er ook al uitvoeringsdata en -tijden bekend. Graag presenteren we je de weekopzet met alle activiteiten. 

Iedereen die een actieve sleutelrol vervult binnen Veenendaal is van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst op dinsdagavond 5 februari om 19.30 uur in Buurthuis De Driehoek. Tijdens deze bijeenkomst word je geïnformeerd over alle activiteiten in de Week van de Landverhuizers. Ook hebben we je hulp nodig!

Wat is de Week van de Landverhuizers?
In juli 2019 wordt er een week lang (multi)culturele activiteiten georganiseerd. Hiermee staan we stil bij het feit dat veel Veenendalers een achtergrond hebben die ver buiten ’t Veen ligt. De duizenden inwoners van Veenendaal vertegenwoordigen rond de honderd verschillende nationaliteiten en ons doel is om ontmoeting en verbinding te stimuleren. Ook laten we graag de veelkleurige diversiteit van de bewoners van Veenendaal zien!

Meer informatie
Om iedereen de gelegenheid te geven om meer te weten te komen over Gilbert en over de plannen houden we als bestuur iedere maand een Gilbertcafé. De eerstvolgende is op donderdag 21 februari 2019. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd. Je kunt je aanmelden via www.gilbertcafe.nl. Volg ook de Facebookpagina van het Gilbertjaar.