ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Nieuws

Waarom een Gilbertjaar?

door Gilbert | sep 07, 2018 | waarom,

Dat wat je hebt, bent en doet maakt een stad. Veenendalers hebben veel om enthousiast over te zijn, maar ze realiseren zich dat niet altijd. Het Gilbertjaar is een uitstekend middel om alle pluspunten van Veenendaal voor iedereen zichtbaar te maken en daarmee de identiteit van Veenendaal te versterken.

In 2019 worden nieuwe verbindingen gelegd en bestaande versterkt. Als Veenendalers trekken we samen op, ontplooien nieuwe, inspirerende activiteiten en laten iets blijvends achter voor de bewoners en ondernemers van Veenendaal. Nog lang na 2019 zijn de effecten zichtbaar en voelbaar.

Concept
Gilbert heeft zijn DNA doorgegeven aan de Veenendaler van vandaag. We zijn net als Gilbert ondernemend en eigenwijs. We werken samen om onze doelen te bereiken en durven buiten kaders te denken. Veenendaal is zelfbewust en saamhorig. Gilbert vormt in 2019 de paraplu waaronder tal van activiteiten en vormen van Veense beleving gehangen worden. En we wéten niet alleen waarom Veenendaal zo’n geweldige plaats is om te wonen, recreëren en te ondernemen: in het Gilbertjaar 2019 dragen we het ook uit!

Meedoen of meer informatie? Ga naar de website www.gilbertjaar2019.nl of neem contact op met het Gilbertjaar via info@Gilbertjaar.nl