ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

ZIJ
ZIJN
GIL
BERT

WIJ
ZIJN
GIL
BERT

Gilbertjaar 2019 Nieuws

Wordt Melvin Drost uit Veenendaal de nieuwe Tom Dumoulin?

door Gilbert | jan 30, 2019

Melvin Drost is 17 jaar oud en geboren en getogen in Veenendaal. Naast zijn opleiding is hij zo’n vijftien uur in de week bezig met het verwezenlijken van zijn droom: professioneel wielrenner worden. Iedereen in Veenendaal kent de klassieker Veenendaal-Veenendaal wel. Een mooie wielerronde die ieder jaar verreden wordt. Het is Melvins droom om aan deze ronde mee te doen – en ‘m dan natuurlijk ook te winnen..

Melvin heeft wel wat financiële ondersteuning nodig, wil hij deze sport op dit niveau blijven uitoefenen. Hij heeft daarom de website www.melvindrost.nl in het leven geroepen. Hier kan iedereen die hem wil ondersteunen een donatie doen.

De jonge wielrenner wil graag iets terug doen en koppelt daarom een tegenprestatie aan de regio, zodat niet alleen u er iets voor terugkrijgt, maar hij tegelijkertijd zijn steentje bij kan dragen aan Veenendaal.  Daarom is Melvin van plan om in het Gilbertjaar van Veenendaal naar Antwerpen te rijden: een tocht van zo’n 150 kilometer. Bedrijven kunnen deze rit sponsoren, na een donatie verschijnt de naam of het logo van het bedrijf op zijn wielershirt. 1/5 van de opbrengst gaat naar stichting Gilbertjaar 2019. De plekken zijn beperkt, dus wilt u verzekerd zijn van zulke reclame, wees er dan snel bij!

De bedragen voor deze manier van sponsoring vindt u hier.

Met uw hulp komt de droom van Melvin weer een stap dichterbij. Alvast bedankt!